Revisor samarbejde - Økonomisystemer - Endsearch ApS

Gå til indhold

Hovedmenu:

Revisor

.Sammen skaber vi mere forretning

Trussel eller mulighed

Økonomisystemerne fuldautomatiserer snart det meste af virksomhedernes bogholderi. Samtidig reduceres behovet for bogføringshjælp.

Vi har udviklet et koncept, der gør det til en mulighed frem for en trussel for dig som revisor eller bogføringskonsulent.

Ved at samarbejde kan vi skabe mere arbejde og mere indtjening for både dig og os, samtidig med at kunden får en meget bedre løsning, bedre økonomi og bedre rådgivning.

Hjælp og sparring vedr. økonomisystemer

Endsearch er specialister i C5, e-conomic, Uniconta og NAV

Vi hjælper dig uvildigt med rådgivning om, hvilket af økonomisystemerne, hver af dine kunder er bedst tjent med. Viser det sig at være et andet system, end du normalt arbejder med, hjælper vi dig u/b med at sætte den første kunde i gang, ligesom vi yder dig gratis support.

Vi hjælper dig også med at finde de add-on løsninger, der kan hjælpe din kunde til at få løst specifikke eller generelle opgaver.

Vi agerer din virksomheds forlængede arm, når det gælder teknik, viden i detaljer om systemerne og andre IT mæssige ting, du ikke har tid til at gå i dybden med i hverdagen.

Støder du på behov, der ikke er dækket af eksisterende snitflader eller add-ons, hører vi gerne fra dig, da det så er muligt, at vi kan udvikle en løsning.

Vores belønning kommer via mersalg, der kommer os begge til gode. Det vil vi gerne fortælle mere om på et personligt møde.
Hjælp til at knytte kunderne tættere til dig - og til at få mere arbejde

Endsearch arbejder med en række tillægsydelser til økonomisystemerne, som vi hjælper dig til også at kunne sælge.
Ét af områderne er Business Intelligence, hvor vi har udviklet en række færdige pakker, du kan gå ud med.

Med vores tillægsydelser kan du sælge din kunde mere rådgivning. Med BI pakkerne vil du eksempelvis kunne forklare dine kunder nemmere, hvordan det går med deres økonomi, og hvor kunden bør sætte ind for at få en bedre indtjening.

Bedre indtjening - uden du skal arbejde ekstra

Vi giver dig fortjeneste på de ydelser, du beder os om hjælp til at udføre, f.eks. datakonverteringer, undervisning og tilretninger. Du
bestemmer selv, om du vil medvirke i undervisning eller andre ydelser. Vi garanterer tilfredse kunder og holder dig løbende opdateret med den del af arbejdet, vi udfører.

Kurser og kursuslokale

Endsearch råder vi over et fuldt udstyret kursuslokale med egen server og PC’ere tilsluttet.
Mangler I et sted at holde IT kurser, kan vi lynhurtigt og billigt organisere det tekniske – I kan leje lokalet, med og uden instruktører.
Vi tilbyder også gerne at holde specialkurser for jeres medarbejdere – og til specialpris, hvis kurserne kan danne grundlag for et videre samarbejde.


ENDSEARCH APS - TELEFON: +45 70 289 289 - INFO@ENDSEARCH.DK       
Tilbage til indhold | Tilbage til hovedmenu