Infrastruktur og outsourcing - Endsearch ApS

Gå til indhold

Hovedmenu:

Produkter

IT infrastruktur og outsourcing

.

IT infrastruktur og outsourcing


Læg jeres IT ud til os, spar ressourcer og få en bedre IT drift

Der findes efterhånden ikke én branche, der ikke benytter IT i en eller anden udstrækning. Hvis udstyret ikke virker normalt, tilføjes virksomheden straks tab i form af tabt arbejdstid, forsinkelser eller nedsat effektivitet.

Mange firmaer etablerer en form for egen IT afdeling til at tage sig af brandslukning, vedligeholdelse, opgraderinger m.v. Andre vælger at have en faglig medarbejder, der fungerer som superbruger, og som sparrer med et eksternt firma ved større mere komplicerede opgaver.

Det at have en IT-afdeling er for mange firmaer forbundet med problemer og dårlig økonomi. Det kan være svært at fastholde og tiltrække kvalificeret personale, og det er svært og dyrt at holde afdelingens knowhow opdateret, og dermed risikerer man at sakke bagud i forhold til konkurrenterne på vigtige områder.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi vil gerne være jeres ”eksterne IT-afdeling”, hostingleverandør og sparringspartner.

Vi kan rykke ud med kort varsel eller i mange tilfælde udføre arbejde på jeres system over enten fjernskrivebord, onlinesupport eller en såkaldt krypteret ”VPN”-forbindelse over internettet. Vi tilbyder hosting på Microsoft Azure, hos større samarbejdspartnere og  på egen serverpark. Ved hosting står vi for driften af din virksomheds centrale systemer, for backup og for sikkerhed.

Du er velkommen til at købe hardware hos os, hvis det er i forbindelse med nogle af de andre services, vi leverer. Vi kan levere de fleste anerkendte mærker. Vi  samarbejder med flere andre IT firmaer, hos hvem vi kan hente specialkompetencer, når det er nødvendigt.


ENDSEARCH APS - TELEFON: +45 70 289 289 - INFO@ENDSEARCH.DK       
Tilbage til indhold | Tilbage til hovedmenu