Dynamics C5 - Endsearch ApS

Gå til indhold

Hovedmenu:

Produkter > ØkonomisystemerHvad skal man skifte til, når den tid kommer
Det afhænger af mange forhold. Først og fremmest af balancen mellem funktionalitet, effektivitet, pris for system og implementering samt løbende driftsudgifter. Sekundært af forhold som sikkerhed, profilering, hvor nemt det er at få og oplære nyt personale, frihed til at vælge driftsplatform m.fl.

Har man opdateringsabonnement på sit C5 program, tilbyder Microsoft at stille NAV gratis til rådighed for brugeren.  Det kan være attraktivt for nogle, for andre vil det stadig være dyrere at tage den gratis løsning, fordi de fortsatte driftsudgifter og udgifterne til at indføre NAV er så store, at man betydeligt billigere kan vælge Uniconta eller e-conomic.

Der findes efterhånden konverteringsprogrammer til de fleste systemer på markedet, der kan hente og indlæse data fra C5. Nogle henter kun stamdata, andre også posteringer og historik.

Kært barn mange navne
C5 har siden opstarten i 1993 haft mange navne. Under Damgaard Data hed produktet Concorde C5, under fusionen mellem Damgaard og Navision hed det Navision C5, og efter Microsoft overtog, kom produktet til at hedde Microsoft Dynamics C5. C5 har været den ubetinget største succes indenfor økonomisystemer i Danmark. Over 80.000 virksomheder har kørt – eller kører – på C5. Successen blev til på grundlag af en god og bred funktionalitet, lav pris og ubegrænsede tilretningsmuligheder.

I 2013 besluttede Microsoft, at man ikke længere vil udvikle på C5. Der kommer dog fortsat fejlrettelser frem til og med 2018.

C5 kan for mange være det rigtige valg – i en rum tid endnu
C5 vil fortsat kunne anvendes i mange år – reelt er det mest udviklingen indenfor styresystemer og databaser, der vil tage livet af C5 indenfor en tidshorisont på 4 til 10 år. Hvor længe man kan blive på C5, afhænger også af, hvor længe man kan klare sig i konkurrencen med den teknologi og funktionalitet, C5 tilbyder.

Mange danske virksomheder med C5 har fået tilpasset programmet, så det giver dem afgørende konkurrencemæssige fordele frem for deres konkurrenter.  Fordi det er så nemt at udvikle i C5, og reelt uden begrænsninger, vil mange virksomheder fortsat kunne have fordel af at køre videre med C5. Simpelthen fordi løsningen har en god funktionalitet og er billigere og nemmere at tilrette.

ENDSEARCH APS - TELEFON: +45 70 289 289 - INFO@ENDSEARCH.DK       
Tilbage til indhold | Tilbage til hovedmenu