Bogføring og Regnskab - Endsearch ApS

Gå til indhold

Hovedmenu:

Produkter

Bogføring og regnskab

.


Bogføring og regnskab

Endsearch samarbejder tæt med flere revisions- og bogføringsvirksomheder.

Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder en helstøbt løsning, hvor der er sammenhæng mellem de ydelser, revisor, bogfører og vi som IT firma tilbyder.

Vi afholder løbende kurser for revisions- og bogføringsvirksomheder om forskelle mellem C5, e-conomic, Uniconta og NAV og i relevant funktionalitet.

Omvendt forsyner revisorerne os med information af lovmæssig art og kommer med input til, hvordan f.eks. vores Business Intelligence løsninger skal bygges op, for at give både virksomhedsledelsen og revisor det mest korrekte billede af virksomhedens økonomi – på nemmeste måde.

Ind i mellem opstår der IT mæssige problemer i regnskabssystemer, der kræver revisors stillingtagen. Når vi f.eks. opdager problemer med valuta-, lager, debitor- eller kreditorudligninger, eller vi opdager forkert beregnede primosaldi, kontakter vi jeres revisor, så I bliver sikret, at problemerne bliver løst forsvarligt og på en måde, der kan godkendes i jeres regnskaber.

Samarbejdet er et tilbud til jer – ikke en forpligtelse. Vi samarbejder hellere end gerne med den revisor, I allerede har, og vores tilbud om gratis sparring med revisorer gælder naturligvis også jeres revisor.


ENDSEARCH APS - TELEFON: +45 70 289 289 - INFO@ENDSEARCH.DK       
Tilbage til indhold | Tilbage til hovedmenu