Uniconta - Endsearch ApS

Gå til indhold

Hovedmenu:

Produkter > Økonomisystemer
Uniconta
For virksomheder med Lager, Logistik, Projekt og Produktion.
Uniconta er fleksibelt, helt fra den lille virksomhed med en enkelt bruger der ønsker hurtigt og intuativt at danne en faktura med få indtastninger og valgfri tekst uden varenumre. Alt der behøves er en salgskonto på kunden eller ordren og de indtastede oplysninger bogføres integreret i Finans. Faktura kan naturligvis fremsendes automatisk via e-mail som vedhæftet PDF.

Men Uniconta kan også sættes op til avanceret lagerstyring. Alt der kræves er at afkrydse de udvidede moduler, og felter og funktionalitet dukker automatisk op i Uniconta.
Det er muligt at håndtere varer, ydelser, styklister- og produktionsstyklister. Uniconta håndterer også varianter i 2 dimensioner. Disse variant dimensioner kan navngives dynamisk så de passer til virksomheden. Eksempelvis farve og størrelse. Uniconta er konfigurerbar, så hvis varianter ikke ønskes og dermed ikke er aktiveret, så vises felter og funktionalitet ikke i Uniconta.

Når udvidet lagerstyring er aktiveret i Uniconta er det muligt at håndtere Batch- /Serienr,  lagersteder og placeringer. Men ikke et krav. Det kan også styres individuelt mellem varer. Det er muligt at definere minimum og maksimum lager hvormed varen automatisk fremkommer via disponeringsforslag hvis beholdning kommer under minimum.
Indkøb kan naturligvis oprettes automatisk udfra valgfri leverandør via disponeringsforslag.

Hvornår skal man overveje et andet system
Hvis man er opstartsvirksomhed og man ikke har prøvet at bruge et økonomisystem før, så findes der mindre økonomisystemer på markedet som er baseret på "guides".

Nogle mindre erfarne brugere vil foretrække dette, mens det for andre er et irritationsmoment når man hurtigt og nemt vil indtaste sine oplysninger. Man bør dog altid spørge sin revisor til råds da et gratis system i sidste ende kan blive dyrere hvis din revisor skal bruge ekstra tid ved årsafslutning eller daglig bogføring i systemet.

Har man meget komplekse behov indenfor warehousing, eller skal man styre produktion, så bør man overveje Dynamics NAV. Det samme gælder, hvis man ved, at man får behov for at lave gennemgribende tilretninger - så er NAV det oplagte valg.

God funktionalitet, stor fleksibilitet og billigt i drift
Uniconta er det nyeste økonomisystem på markedet. Systemet henvender sig til både til små og mellemstore virksomheder, typisk med fra 1 til 50 ansatte.

Uniconta kører i skyen, og man skal derfor ikke bekymre sig om egen server, backup, antivirus eller IT personale. Systemet opdateres automatisk og inklusive i den lave månedlige ydelse.

På trods af større funktionalitet, er Uniconta billigere end mange af de kendte økonomisystemer, herunder f.eks. e-conomic. Man får både flere moduler og flere posteringer med i basisprisen. Uniconta placerer sig funktionalitetsmæssigt mellem e-conomic og NAV.  

Da Uniconta er konfigurerbar, kan funktionalitet slås til og fra, hvormed felter og menupunkter dynamisk fremtræder. Derfor er Uniconta også et godt valg til de helt små virksomheder som kan vokse i det samme system når behovene ændrer sig.

Oplagt valg for handelsvirksomheder og kunder med C5
For virksomheder, der har været vant til C5, vil genkendeligheden være stor i Uniconta. Arkitekten bag Uniconta hedder Erik Damgaard, som også stod bag Concorde C5, og han har tydeligvis taget udgangspunkt i funktionaliteten fra netop C5, men så tilføjet langt bedre muligheder for tilpasninger, en helt anderledes moderne og nem brugerflade samt et væld af lækre funktioner, der gør det nemt at ændre skærmopsætninger og nemt at manipulere data, når der er brug for det. Ændring af prislister er en leg i Uniconta.

Kan tilrettes - uden det koster ekstra ved opdateringer
Helt unikt for Uniconta er, at man kan lave tilretninger i programmet - uden dette påvirker de automatiske opdateringer af systemet. Opret f.eks. nemt egne felter og tabeller, eller lav egne sammentællinger. Virksomheder, der har kørt med C5 eller NAV og har fået lavet tilretninger, ved hvor dyrt det er at få opdateret disse programmer. Det laver Uniconta om på.

Uniconta har også en indbygget grafisk rapport editor hvori man kan designe sine helt egne rapporter eller tilpasse standard rapporter, herunder f.eks. faktura, følgeseddel, ordrebekræftelse og tilbud.

Man kan lave sine egne menupunkter, både lokalt i skærmbilleder og i hovedmenuen hvorfra man kan kalde sine egne rapporter og skærmbilleder eller Uniconta's egne.

Har du et spørgsmål du godt kunne tænke dig at stille Uniconta teamet?
Dette er naturligvis ganske uforpligtende.
Konvertering fra Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic

C5e-conomic
Regnskabsår, momskoder, kontoplan, systemkonti


Finansposteringer

Debitor stamdata, posteringer, grupper, betalingsbetingelser og kontakter

Kreditor stamdata, posteringer, grupper, betalingsbetingelser og kontakter

Lager stamdata og lagergrupper

Lager styklister, lagerprisgrupper og priser

Ordrer og ordrelinjer

Indkøb og indkøbslinjer

Medarbejdere

Dimensioner: Afdeling, bærer og formål

Fysiske bilag

Kan afvikles både i browser og som Windows applikation

ENDSEARCH APS - TELEFON: +45 70 289 289 - INFO@ENDSEARCH.DK       
Tilbage til indhold | Tilbage til hovedmenu